just one fucking hit

to get us over this long hard day.


ize

overworked.
overtaken
by visions
of being
overlooked.
how disappointed
would
D.(ead) I.(dealistic) D.(esperate) I.(inventor) P.(ioneer) P.(hilosophers) be
to see
such power
in our hands
all wasted
on greed?
am I a prisoner
to instincts
or do my thoughts
just live as free
and detached
as boats to the dock?
is your free time to free minds or for falling apart?
night after night
you turn out
the light.
you don't fall asleep right away.
are we...
are we done?



inåt

det är hundra mil mellan mitt huvud och min kropp.


en video


det här är stillbilder från en video inspelad på puben nag's head i london.
det är jag och lilly som pratar.
eller ja. vi diskuterar. eller, det låter som att vi diskuterar. det är skrik och skräll, men man blir jävligt övertygad om att vi argumenterar för något väldigt viktigt. jag hör inte ett ord, men blir fullständigt exalterad.
ja. JA! JA FÖR FAN! FAN VAR RÄTT!!!!! tänker jag, när jag ser videon. fast jag har ingen som helst aning om vad som sägs i den.

you must get intoxicated

det går bara att åstadkomma genom att dricka te ur en stor vit kopp, i dagsljus. man måste ha en tesil, inte påse. har man en tepåse går det inte. en tesil skall det vara. låt teet stå så att all sump hamnar i botten. lyft sedan upp koppen, håll den alldeles under ditt ansikte och titta ner i den. börja försiktigt röra koppen i små cirklar så att tevattnet börjar gunga i roterande rörelser. då kommer tesumpen att långsamt dras upp mot ytan. håll då koppen helt still! den där lilla sekunden, då all sump reser sig från botten och just är i färd med att röra sig uppåt. det är så fint. helt försvinnande. men sedan, så snabbt att man inte märker att det sker, bildar tesumpen bara en massa svarta prickar i vattnet istället och allt blir fult igen.
men den där lilla, lilla stunden. en liten, liten stund av lättnad som sedan följs av att obehag kommer åter. den är på något sätt värd det.


RSS 2.0