lås dörren

det är folk här och "justerar fönstrerna". de ber oss stiga upp sju på morgonen och röja undan allt i och runt samtliga fönster i lägenheten, sedan står de och vickar på någon hasp i tio sekunder. sen går de på lunch. kvar sitter jag och känner mig smutsig. att dra upp mig såhär tidigt av orimliga anledningar är att begå ett grovt övergrepp på min fysiska och mentala hälsa. jag kostar samhället pengar på grund av er, "effektiv bygg".


efterdyning

vaknade just av min egen spritodör.
nu glömde jag vad det var jag skulle säga. men vad kan jag göra.


tänker. inte. acceptera.

det känns som att jag förlorat ett litet, litet barn.
som att någon skurit av mig högerhanden och raderat min barndom ur mitt minne. det känns som att någon formaterat om min hårddisk mot min vilja, och inte brytt sig om att spara några av filerna på den. eller som att främlingar bundit fast mig framför en spegel och tvingat mig se på medan de lobotomerar mig och sedan långsamt drar av huden i mitt ansikte, för att transplantera fast jack nicholsons anlete ovanpå mitt.

ja, det är sant. min mobiltelefon har blivit stulen.


du tycker att jag överdriver. människor tappar sina mobiltelefoner hela tiden och finner sig i det. men nej, jag vägrar finna mig i detta. jag är arg. jag är ledsen och kränkt. åt helvete med att jag kanske skulle gjort samma sak om jag fann en övergiven mobiltelefon på ett säte på bussen. jag vägrar förstå HUR någon jävel kan vara så obarmhärtig och ta ifrån mig MIN mobiltelefon. det måste vara djävulens avkomma som gör sådant, tänker jag.

åh, samsung. mitt lilla extraminne, min lilla kompis. jag förvarade allt i den. den innehöll min själ. bilder, videofilmer, texter och meddelanden från de jag älskar. jag hade filmer från när jag, lilly och brian träffade pete doherty i en lägenhet i london. jag hade massor av sms som jag tänkt spara föralltid som en sammanfattning av mina ungdomsrelationer. jag hade telefonnummer jag aldrig någonsin lär få tag på igen. det finns människor jag aldrig kommer träffa igen, på grund av att någon jävla idiot fick för sig att plocka upp min mobiltelefon och stoppa den i fickan.
du tycker att jag överdriver. det tycker inte jag.


RSS 2.0